AQUABUILDING
Menu
Начало Баня ВиК За нас Контакти
Увеличи снимката

MBus конвертор за 60 M-Bus устройства

Производител:
Siemens
Модел:
WTV531-GA5060
Номер на продукта:
084-4107
Гаранция:
36 месеца
Цена:
752.00 лева с ДДС
добави в количката
Поръчка по телефон:
0899 99 84 35
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

MBus конвертор за 60 M-Bus устройства

Конверторът може да отчита до 60 M-bus устройства. Измерените данни могат да се четат на място чрез софтуер за компютър или чрез интернет, като се използва допълнителният уеб сървър.

Може да се използва :
- Като главен интерфейс в M-bus мрежата, като може да чете данните на място от преобразувателя с помощта на компютърен софтуер.
- Като подчинен за разширяване на M-bus мрежата до 6 преобразувателя на ниво (1 главен и 5 подчинени) с до 60 устройства всеки. Данните се четат локално.
- Като подчинен на допълнителен M-bus сървър за четене на данни от отдалечени устройства.

Технически характеристики

Работно напрежение24 V AC/DC
Честота50/60 Hz
Консумация на енергияМакс. 12 VA
Тегло (нето)0.166 кг
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване
Този сайт използва бисквитки (cookies).
Научете повече тук.


Разбрах